De heer R.J. Schuurhuis

Bedrijfsadviseur

Rob is sinds oktober 2016 weer terug bij Iepenstaete als zelfstandig bedrijfsadviseur. Hij zal de Iepenstaete organisatie ook verder gaan uitbouwen.

Na het VWO is Rob gestart op de controlepraktijk van accountantskantoor Berk Zwolle (nu: Baker Tilly Berk). Daarnaast volgde hij in deeltijd de opleiding Register Accountancy bij Nivra - Nijenrode. In de controlepraktijk was hij actief bij middelgrote (familie-) bedrijven in verscheidene sectoren. Dit betreft onder meer de bouwnijverheid, de meubelindustrie, zowel goederen als personenvervoer, groothandelaren, alsmede ook culturele instellingen.

Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de accountancy heeft Rob de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. De afgelopen 10 jaar heeft hij in het bedrijfsleven veel ervaring op gedaan op het gebied van (re-) organisatie van (familie-) bedrijven, waaronder als algemeen directeur bij HAZA Groep B.V. Dit in wederom verscheidende sectoren waaronder een internationaal productiebedrijf, bouwnijverheid, internationale groothandel en import/export ondernemingen.