De heer H. van den Brakel

Oprichter

Hans is gestart bij Van Dien & Co accountants (voorloper PWC) en na 7 jaar in dienst getreden bij Intercena (Anthos), het voormalige hoofdkantoor van de familie Brenninkmeijer. Door het internationale karakter en de diversiteit van bedrijven (o.a. C&A en Redevco), heeft Hans zich ontwikkeld tot een specialist op financieel en fiscaal gebied. Hij was betrokken bij het cashmanagement en de financieringsvennootschappen van de toenmalige holding.

De laatste 10 jaar was hij werkzaam voor Egeria, het Private Equity Fonds van de familie Brenninkmeijer. Eerst als controller; later als financieel directeur. Naast reguliere rapportages bestonden zijn werkzaamheden uit het beoordelen van de, potentiële, acquisities.

klik voor een vergroting
klik voor een vergroting

Daarnaast hield hij zich bezig met de financiering, structuur en fiscaliteit, alsmede de begeleiding van het financieel management van de ondernemingen om er voor te zorgen dat deze voldeden aan de rapportage-eisen van Egeria. In deze periode was Hans statutair directeur van de Holding van Koninklijke Mosa te Maastricht.

Hans is sinds september 2007 werkzaam als zelfstandig bedrijfsadviseur en oprichter van Iepenstaete bedrijfsadviseurs. Daarnaast is Hans commissaris bij Holland Venture III (investeringsfonds) en de Van 't Hek Groep.

"De grootste beloning is de kick om ondernemers te helpen"