De heer A. de Vink

Foodindustrie-specialist

Albert de Vink studeerde fiscale bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In de periode 1990-2000 was Albert CFO bij Aluchemie Botlek te Rotterdam. Aluchemie Botlek maakt deel uit van het Alusuisse-Lonza concern te Zürich. Hiernaast ondersteunde hij de sales office in Zürich en was hij bestuurslid van het Alusuisse pensioenfonds.

In 2000 en 2001 was Albert CFO bij Hazlewood Fish Division. Een belangrijk speerpunt was de herimplementatie van de ERP systemen. Daarnaast gaf hij ondersteuning aan het verkoopproces van de vier bedrijven in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk.

In 2002 werd Albert CFO van de Ad van Geloven Groep. Hij was verantwoordelijk voor de acquisitie en integratie van Van Lieshout Snacks BV en Mora alsmede ondersteunde hij de verkoopprocessen aan verschillende private equity partijen. Tot zijn werkzaamheden behoorde ook de financiering van acquisities en de herfinanciering van de groep. Ook bij Ad van Geloven heeft Albert de implementatie en integratie van ERP systemen voor zijn rekening genomen.